Prèvies dels equips Infantils (14 i 15 de novembre)

INFANTIL A

Seguir pressionant als dos primers i seguir en la baralla per la lliga és l’objectiu una setmana més dels nois de Dani Rosa. Aquesta setmana juguen davant la Stoitchkov Barcelona B el dissabte a les 15:15 hores al Nou Municipal. Un rival de la part baixa de la classificació que ve millorant ja que després de quatre derrotes consecutives ja acumulen dos partits seguits sense perdre (empat i victòria).

Seguir presionando a los dos primeros y seguir en la pelea por la liga es el objetivo una semana más de los chicos de Dani Rosa. Esta semana juegan ante la Stoitchkov Barcelona B el sábado a las 15:15 horas en el Nou Municipal. Un rival de la parte baja de la clasificación que viene mejorando ya que tras cuatro derrotas consecutivas ya acumulan dos partidos seguidos sin perder (empate y victoria).

infB1516

INFANTIL B

Diumenge a les 11.50 hores l’equip d’Aitor Mezquiriz i Ismael Franco buscarà oblidar la derrota per la mínima de l’altre dia guanyant al Esportiu Sant Ignasi. Partit entre equips semblants, tots dos amb 1 punt i en la part més baixa de la classificació. Partit igualat i de vital importància treure una victòria davant un rival directe.

El domingo a las 11:50 horas el equipo de Aitor Mezquiriz e Ismael Franco buscará olvidar la derrota por la mínima del otro día ganando al Esportiu Sant Ignasi. Partido entre equipos parecidos, ambos con 1 punto y en la parte más baja de la clasificación. Partido igualado y de vital importancia sacar una victoria ante un rival directo.

infC1516

INFANTIL C

Molt d’hora, a les 09:45 hores serà el pròxim partit de l’equip. El diumenge al Nou Municipal s’enfrontaran al CF Calella, equip amb un punt menys que els colomencs.

Muy temprano, a las 09:45 horas será el próximo partido del equipo. El domingo en el Nou Municipal se enfrentarán al CF Calella, equipo con un punto menos que los colomenses.

INFANTIL D

Al Complex Esportiu de Can Dragó haurà d’anar la Fundació Esportiva Grama aquest cap de setmana per buscar una setmana més la primera victòria de la temporada. Diumenge a les 18 hores s’enfrontaran al Congrés B, últim classificat però també amb 1 punt.

Al Complex Esportiu de Can Dragó tendrá que ir la Fundació Esportiva Grama este fin de semana para buscar una semana más la primera victoria de la temporada. El domingo a las 18 horas se enfrentarán al Congrés B, último clasificado pero también con 1 punto.