Prèvies dels equips Infantils (14 i 15 de maig)

Infantil A 1516

INFANTIL A

L’equip dirigit per Dani Rosa té davant el partit més complicat del que queda de temporada. Dissabte a les 16:30 hores visiten el Complex Esportiu Fort-Pienc per enfrontar-se a la Penya Barcelonista Cinc Copes. Gran partit entre tercer i segon classificat, la Grama té dos punts d’avantatge i si vol mantenir el lloc i seguir pressionant el líder haurà de guanyar.

El equipo dirigido por Dani Rosa tiene delante el partido más complicado de lo que queda de temporada. El sábado a las 16:30 horas visitan el Complex Esportiu Fort-Pienc para enfrentarse a la Penya Barcelonista Cinc Copes. Partidazo entre tercer y segundo clasificado, la Grama tiene dos puntos de ventaja y si quiere mantener el puesto y seguir presionando al líder tendrá que ganar.

Infantil B 1516

INFANTIL B

L’equip d’Aitor Mezquiriz juga diumenge a les 16 hores contra el FC Martinenc B. El rival visita Santa Coloma en molt mala dinàmica, nou partits seguits sense conèixer la victòria. La Grama necessita guanyar per sortir de llocs de descens.

El equipo de Aitor Mezquiriz juega el domingo a las 16 horas contra el FC Martinenc B. El rival visita Santa Coloma en muy mala dinámica, nueve partidos seguidos sin conocer la victoria. La Grama necesita ganar para salir de puestos de descenso.

Infantil C 1516

INFANTIL C

L’equip dirigit per Víctor Salas i Juan D.Sánchez té partit dissabte a les 15:30 hores al Nou Municipal. L’AC Juventus visita la nostra ciutat estant en segona posició, a només 6 punts del líder de la lliga.

El equipo dirigido por Víctor Salas y Juan D.Sánchez tiene partido el sábado a las 15:30 horas en el Nou Municipal. El AC Juventus visita nuestra ciudad estando en segunda posición, a tan sólo 6 puntos del líder de la liga.

Infantil D 1516

INFANTIL D

Els nois d’Iván Cortés i Marc Martí jugaran dissabte a les 10 hores al Municipal Can Aranyo-Agapito Fernández. Els locals, Vila Olímpica C, van tercers i amb una ratxa molt positiva de resultats.

Los chicos de Iván Cortés y Marc Martí jugarán el sábado a las 10 horas en el Municipal Can Aranyo-Agapito Fernández. Los locales, Vila Olímpica C, van terceros y con una racha muy positiva de resultados.