infa1516

INFANTIL A

El líder de la lliga juga dissabte a les 12 hores al Camp Núm.1 de Llars Mundet. El rival d’aquesta jornada és la UB Catalonia, desè classificat amb la moral pels núvols ja que després de set jornades seguides sense guanyar han aconseguit acumular dues victòries consecutives.

El líder de la liga juega el sábado a las 12 horas en el Camp Num.1 de Llars Mundet. El rival de esta jornada es la UB Catalonia, décimo clasificado con la moral por las nubes ya que tras siete jornadas seguidas sin ganar han conseguido acumular dos victorias consecutivas.

infB1516

INFANTIL B

Vital guanyar i oblidar la derrota de l’última jornada. Dissabte a les 13:15 hores s’enfrontaran a la Fundación Privada Hermes, cuer de la lliga amb 0 punts en el seu caseller després de 8 partits disputats.

Vital ganar y olvidar la derrota de la última jornada. El sábado a las 13:15 horas se enfrentarán a la Fundación Privada Hermes, colista de la liga con 0 puntos en su casillero tras 8 partidos disputados.

infC1516

INFANTIL C

A tres punts del líder es troben els colomencs que porten tres victòries seguides i volen sumar la quarta. Diumenge a les 13:45 hores al Municipal Ocata s’enfrontaran al At.Masnou, últim classificat amb només 1 punt en el seu caseller després de 9 jornades de lliga disputades.

A tres puntos del líder se encuentran los colomenses que llevan tres victorias seguidas y quieren sumar la cuarta. El domingo a las 13:45 horas en el Municipal Ocata se enfrentarán al At.Masnou, último clasificado con solo 1 punto en su casillero tras 9 jornadas de liga disputadas.

[divider]

INFANTIL D

L’Esportiu Sant Ignasi B visita el Nou Municipal de Santa Coloma dissabte a les 17:15 hores. Un rival que té quatre punts més que els colomencs i estan un lloc per sobre d’ells en la classificació. Partit igualat i bonic el que podrem veure.

El Esportiu Sant Ignasi B visita el Nou Municipal de Santa Coloma el sábado a las 17:15 horas. Un rival que tiene cuatro puntos más que los colomenses y están un puesto por encima de ellos en la clasificación. Partido igualado y bonito el que podremos ver.

Por admin