INFANTIL A

Després de la victòria per la mínima fora de casa en la primera jornada ara arriba un derbi per a l’equip de Dani Rosa. Dissabte a les 15:30 hores al Nou Municipal de Santa Coloma la FE Grama s’enfrontarà al CD Arrabal-Calaf; els nostres veïns arriben al partit després d’empatar.

Tras la victoria por la mínima fuera de casa en la primera jornada ahora llega un derbi para el equipo de Dani Rosa. El sábado a las 15:30 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma la FE Grama se enfrentará al CD Arrabal-Calaf; nuestros vecinos llegan al partido tras empatar.

 

INFANTIL B

Els colomencs busquen la primera victòria de la temporada després d’empatar la setmana passada així que viatjaran al Camp de Futbol de l’Energia a Barcelona per intentar guanyar a l’UE Sants B. Dissabte a les 08:45 hores.

Los colomenses buscan la primera victoria de la temporada tras empatar la semana pasada así que viajarán al Camp de Futbol de l’Energia en Barcelona para intentar ganar a la UE Sants B. El sábado a las 08:45 horas.

 

INFANTIL C

Els nois de Víctor Salas van empatar en la primera jornada i ara busquen la primera victòria. Diumenge a les 18 hores de la tarda al Municipal José Luis Ruiz Casado s’enfrontaran al CD Sant Gabriel, equip que va guanyar la setmana passada.

Los chicos de Víctor Salas empataron en la primera jornada y ahora buscan la primera victoria. El domingo a las 18 horas de la tarde en el Municipal José Luis Ruíz Casado se enfrentarán al CD Sant Gabriel, equipo que ganó la semana pasada.

 

INFANTIL D

El conjunt dirigit per Aitor Mezquiriz i Albert Casafont jugarà aquesta jornada al Nou Municipal, diumenge a les 16:15 hores davant l’AE La Salut Pere Gol. El club de Badalona arribarà a la nostra ciutat després de guanyar a casa la setmana passada.

El conjunto dirigido por Aitor Mezquiriz y Albert Masafont jugará esta jornada en el Nou Municipal, el domingo a las 16:15 horas ante la AE La Salut Pere Gol. El club de Badalona llegará a nuestra ciudad tras ganar en casa la semana pasada.

Por admin