Prèvies dels equips Femenins (8 i 9 d’octubre)

AMATEUR

Diumenge a les 10 hores al Municipal Ocata el Primer Equip Femení s’activarà per debutar en lliga. El conjunt dirigit per Dani Molina debutarà a Segona Catalana davant el Masnou At.

El domingo a las 10 horas en el Municipal Ocata el Primer Equipo Femenino se activará para debutar en liga. El conjunto dirigido por Dani Molina debutará en Segunda Catalana ante el Masnou At.

INFANTIL-ALEVÍ

Les noies de la Grama tindran un complicat partit aquesta jornada, s’enfronten a un dels conjunts forts de la lliga. Dissabte a les 18:15 hores intentaran treure alguna cosa positiva davant el CD Sant Gabriel C.

Las chicas de la Grama tendrán un complicado partido esta jornada, se enfrentan a uno de los conjuntos fuertes de la liga. El sábado a las 18:15 horas intentarán sacar algo positivo ante el CD Sant Gabriel C.

alevbenj1617

ALEVÍ-BENJAMÍ

Després del bon debut l’equip de Jordi Pérez visitarà el Municipal Ca N’Anglada per enfrontar-se al Femení Manu Lanzarote CF ‘B’, diumenge a les 16 hores de la tarda.

Tras el buen debut el equipo de Jordi Pérez visitará el Municipal Ca N’Anglada para enfrentarse al Femení Manu Lanzarote CF ‘B’, el domingo a las 16 horas de la tarde.