Prèvies dels equips Femenins (5 i 6 de novembre)

feme

AMATEUR

L’equip dirigit per Dani Molina juga al Municipal Sant Fost Campsentelles diumenge a les 12:30 hores. Els locals, la UE Sant Fost, són setenes a la lliga amb dos punts menys que la Grama.

El equipo dirigido por Dani Molina juega en el Municipal Sant Fost Campsentelles el domingo a las 12:30 horas. Los locales, la UE Sant Fost, son séptimas en la liga con dos puntos menos que la Grama.

infal

INFANTIL-ALEVÍ

Diumenge a les 09:30 hores les mitjanes de la Grama juguen al Nou Municipal. El rival d’aquesta setmana serà la UD Cirera B, terceres de la lliga amb dos punts d’avantatge sobre la Fundació.

El domingo a las 09:30 horas las medianas de la Grama juegan en el Nou Municipal. El rival de esta semana será la UD Cirera B, terceras de la liga con dos puntos de ventaja sobre la Fundació.

alevben

ALEVÍ-BENJAMÍ

Les petites de Jordi Pérez juguen dissabte a les 12:15 hores a les Instal·lacions Parroquials de Llerona. Les locals, CE Llerona B, van novenes i són un equip irrregular que guanya a casa i fora ensopega. Partit que no serà fàcil.

Las pequeñas de Jordi Pérez juegan el sábado a las 12:15 horas en las Instal·lacions Parroquials de Llerona. Las locales, CE Llerona B, van novenas y son un equipo irrregular que gana en casa y fuera tropieza. Partido que no será fácil.