Prèvies dels equips Femenins (29 i 30 d’octubre)

feme

AMATEUR

Les noies de Dani Molina volen seguir sumant punts en aquest gran inici de temporada. Diumenge a les 19:15 hores, al Nou Municipal, s’enfrontaran a la Vila Olímpica CE. El rival és vuitè, porta dues jornades seguides sense perdre.

Las chicas de Dani Molina quieren seguir sumando puntos en este gran arranque de temporada. El domingo a las 19:15 horas, en el Nou Municipal, se enfrentarán a la Vila Olímpica CE. El rival es octavo, lleva dos jornadas seguidas sin perder.

infal

INFANTIL-ALEVÍ

Van sumar la primera victòria de la temporada i aquesta jornada tenen l’oportunitat de sumar la segona guanyant al Municipal St.Fost Campsentelles. Les locals, UE Sant Fost B, van últimes amb 0 punts al seu caseller.

Sumaron la primera victoria de la temporada y esta jornada tienen la oportunidad de sumar la segunda ganando en el Municipal St.Fost Campsentelles. Las locales, UE Sant Fost B, van últimas con 0 puntos en su casillero.

alevben

ALEVÍ-BENJAMÍ

El conjunt de Jordi Pérez juga dissabte a les 16 hores davant el CF Torelló. Partidàs a Les Oliveres, les nostres noies volen seguir a la part alta de la classificació i per això hauran de guanyar a un rival que també es troba a dalt.

El conjunto de Jordi Pérez juega el sábado a las 16 horas ante el CF Torelló. Partidazo en Les Oliveres, nuestras chicas quieren seguir en la parte alta de la clasificación y para eso deberán ganar a un rival que también se encuentra arriba.