Prèvies dels equips Femenins (27 i 28 de febrer)

Juvenil-Cadet 1516

JUVENIL-CADET

Les noies de Rubén David Hernández juguen dissabte a Les Oliveres a les 15 hores. El rival d’aquesta jornada serà l’UE Sants, també en dinàmica negativa però amb cinc punts més que les colomenques. Partit important, les blaves lluitaran per sumar punts vitals.

Las chicas de Rubén David Hernández juegan el sábado en Les Oliveres a las 15 horas. El rival de esta jornada será la UE Sants, también en dinámica negativa pero con cinco puntos más que las colomenses. Partido importante, las azules lucharán por sumar puntos vitales.

Infantil-Aleví 1516

INFANTIL-ALEVÍ

Diumenge a les 14:10 hores al Nou Municipal les noies s’enfrontaran a l’UE Vilassar de Mar. Gran partit, rival directe en la lluita pel tercer lloc de la lliga. L’equip visitant té un punt més en el caseller, serà vital treure els tres punts per escalar posicions.

El domingo a las 14:10 horas en el Nou Municipal las chicas se enfrentarán a la UE Vilassar de Mar. Partidazo, rival directo en la lucha por el tercer puesto de la liga. El equipo visitante tiene un punto más en el casillero, será vital sacar los tres puntos para escalar posiciones.

Aleví-Benjamí 1516

ALEVÍ-BENJAMÍ

Les noies de Jordi Peréz visiten el diumenge a les 10:30 hores el camp del CF Torelló. Les locals són a la part baixa de la classificació, trajectòria irregular, perillós rival. Serà molt important guanyar per seguir lluitant de prop pel segon lloc de la lliga.

Las chicas de Jordi Peréz visitan el domingo a las 10:30 horas el campo del CF Torelló. Las locales están en la parte baja de la clasificación, trayectoria irregular, peligroso rival. Será muy importante ganar para seguir luchando de cerca por el segundo puesto de la liga.