Prèvies dels equips Femenins (26 i 27 de novembre)

infal

INFANTIL-ALEVÍ

Diumenge a les 09:50 hores al Nou Municipal gaudirem de les noies de la Fundació. La Grama vol oblidar el resultat de l’últim partit guanyant a l’At.Masnou, rival complicat. Equips empatats a punts, les visitants han guanyat 4 dels seus últims 5 partits de lliga.

El domingo a las 09:50 horas en el Nou Municipal disfrutaremos de las chicas de la Fundació. La Grama quiere olvidar el resultado del último partido ganando al At.Masnou, rival complicado. Equipos empatados a puntos, las visitantes han ganado 4 de sus últimos 5 partidos de liga.

alevben

ALEVÍ-BENJAMÍ

Les jugadores de Jordi Pérez tenen partit a Les Oliveres dissabte a les 13:15 hores. El CF Palautordera serà el rival d’aquesta jornada, el cuer de la lliga amb 0 punts i amb unes estadístiques molt negatives: 4 gols marcats i 103 encaixats.

Las jugadoras de Jordi Pérez tienen partido en Les Oliveres el sábado a las 13:15 horas. El CF Palautordera será el rival de esta jornada, el colista de la liga con 0 puntos y con unas estadísticas muy negativas: 4 goles marcados y 103 encajados.