Prèvies dels equips Femenins (23 i 24 d’abril)

Juvenil-Cadet 1516

JUVENIL-CADET

Les grans de la Fundació tornen a la competició i tindran un partit complicat. Dissabte a les 16:30 hores s’enfrontaran a la UD Cirera B, setenes classificades, un rival difícil que arriba en bona dinàmica.

Las grandes de la Fundació vuelven a la competición y tendrán un partido complicado. El sábado a las 16:30 horas se enfrentarán a la UD Cirera B, séptimas clasificadas, un rival difícil que llega en buena dinámica.

Infantil-Aleví 1516

INFANTIL-ALEVÍ

L’equip de Rubén David Hernández juga dissabte a les 10 hores al Municipal L’Àliga. Les locals, CE Europa, arriben a quatre punts de les colomenques, serà un partidàs entre dos grans equips. Si les de Santa Coloma guanyen tancarien la lliga en tercera posició.

El equipo de Rubén David Hernández juega el sábado a las 10 horas en el Municipal L’Àliga. Las locales, CE Europa, llegan a cuatro puntos de las colomenses, será un partidazo entre dos grandes equipos. Si las de Santa Coloma ganan cerrarían la liga en tercera posición.

Aleví-Benjamí 1516

ALEVÍ-BENJAMÍ

Les noies de Jordi Peréz juguen diumenge a les 16:30 hores al Camp Municipal de Badalona. Les locals, CE Seagull B, són les terceres de la lliga amb quatre punts d’avantatge sobre la Grama. A falta de sis jornades per al final seria molt important guanyar per seguir en la baralla.

Las chicas de Jordi Peréz juegan el domingo a las 16:30 horas en el Camp Municipal de Badalona. Las locales, CE Seagull B, son las terceras de la liga con cuatro puntos de ventaja sobre la Grama. A falta de seis jornadas para el final sería muy importante ganar para seguir en la pelea.