Prèvies dels equips Femenins (22 i 23 d’octubre)

feme

AMATEUR

Després de dues victòries consecutives les nostres noies juguen un partit molt complicat. Diumenge a les 16 hores al Municipal d’Esports Bernat Coll s’enfronten al CF Arenys de Mar, un altre equip que acumula dues victòries en dos partits.

Después de dos victorias consecutivas nuestras chicas juegan un partido muy complicado. El domingo a las 16 horas en el Municipal d’Esports Bernat Coll se enfrentan al CF Arenys de Mar, otro equipo que acumula dos victorias en dos partidos.

infal

INFANTIL-ALEVÍ

Volta a la lliga després de jugar 1 amistós la setmana passada. Diumenge a les 17:30 hores al Nou Municipal s’enfrontaran al Santa Susanna AE ‘B’. Un rival que porta dues derrotes seguides i que té dos punts d’avantatge sobre la Fundació.

Vuelta a la liga después de jugar una amistoso la semana pasada. El domingo a las 17:30 horas en el Nou Municipal se enfrentarán al Santa Susanna AE ‘B’. Un rival que lleva dos derrotas seguidas y que tiene dos puntos de ventaja sobre la Fundació.

alevben

ALEVÍ-BENJAMÍ

El conjunt de Jordi Pérez vol sumar una nova victòria en lliga per mantenir-se al primer lloc. Dissabte a les 13:30 hores visitaran el Municipal Santa Eulàlia Ronçana per enfrontar-se a l’equip local, penúltimes amb 0 punts.

El conjunto de Jordi Pérez quiere sumar una nueva victoria en liga para mantenerse en el primer puesto. El sábado a las 13:30 horas visitarán el Municipal Santa Eulàlia Ronçana para enfrentarse al equipo local, penúltimas con 0 puntos.