Prèvies dels equips Femenins (19 i 20 de novembre)

infal

INFANTIL-ALEVÍ

Les mitjanes de la Fundació porten quatre victòries consecutives i volen augmentar la ratxa. Diumenge a les 14 hores juguen al Nou Municipal davant el CE Seagull. Partidàs davant les noies de Badalona, líder de la lliga que la setmana passada va patir la seva primera derrota.

Las medianas de la Fundació llevan cuatro victorias consecutivas y quieren aumentar la racha. El domingo a las 14 horas juegan en el Nou Municipal ante el CE Seagull. Partidazo ante las chicas de Badalona, líder de la liga que la semana pasada sufrió su primera derrota.

L’equip Amateur descansa aquesta jornada després de la retirada en competició del CF Pineda de Mar.

alevben

ALEVÍ-BENJAMÍ

Les petites de Jordi Pérez juguen dissabte a les 13:45 hores al Municipal José Luis Ruiz Casado. Partidàs entre equips invictes, entre el líder i el tercer classificat, separats per dos punts. Les locals, CD Sant Gabriel B, porten set victòries en els set partits jugats.

Las pequeñas de Jordi Pérez juegan el sábado a las 13:45 horas en el Municipal José Luis Ruíz Casado. Partidazo entre equipos invictos, entre el líder y el tercer clasificado, separados por dos puntos. Las locales, CD Sant Gabriel B, llevan siete victorias en los siete partidos jugados.