Prèvies dels equips Femenins (19 i 20 de març)

Juvenil-Cadet 1516

JUVENIL-CADET

Les noies de Rubén David Hernández juguen diumenge a Barcelona a les 10 hores. Visitaran a l’EE Guineueta, cuer de la lliga amb els mateixos punts que la Grama però amb més gols marcats i menys encaixats. A la primera volta els de Santa Coloma van guanyar 2-1. A la recerca de puntuar per trencar la mala dinàmica.

Las chicas de Rubén David Hernández juegan el domingo en Barcelona a las 10 horas. Visitarán a la EE Guineueta, colista de la liga con los mismos puntos que la Grama pero con más goles marcados y menos encajados. En la primera vuelta los de Santa Coloma ganaron 2-1. En busca de puntuar para romper la mala dinámica.

Infantil-Aleví 1516

INFANTIL-ALEVÍ

Dissabte arriba un partit molt complicat fora de casa. La porta per lluitar pel segon lloc depèn de guanyar o no fer-ho aquesta setmana. A les 10 hores s’enfrontaran al Santa Susanna AE, segones amb un partit menys i amb quatre punts d’avantatge sobre la Fundació. Gran partit entre dos grans equips.

El sábado llega un partido muy complicado fuera de casa. La puerta para luchar por el segundo puesto depende de ganar o no hacerlo esta semana. A las 10 horas se enfrentarán al Santa Susanna AE, segundas con un partido menos y con cuatro puntos de ventaja sobre la Fundació. Partidazo entre dos grandes equipos.

Aleví-Benjamí 1516

ALEVÍ-BENJAMÍ

Les noies de Jordi Peréz juguen diumenge a les 11:30 hores a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Les locals, RCD Espanyol B, tenen els mateixos punts que la Grama i són un rival directe en la lluita per la tercera plaça de la lliga. Una victòria a Sant Adrià seria molt important.

Las chicas de Jordi Peréz juegan el domingo a las 11:30 horas en la Ciudad Deportiva Dani Jarque. Las locales, RCD Espanyol B, tienen los mismos puntos que la Grama y son un rival directo en la lucha por la tercera plaza de la liga. Una victoria en Sant Adrià sería muy importante.