Prèvies dels equips Femenins (16 i 17 de desembre)

infal

INFANTIL-ALEVÍ

Les noies de Jordi Pérez volen acomiadar l’any guanyant al Nou Municipal de Santa Coloma. Diumenge a les 14 hores s’enfrontaran a La Roca Penya Blanc i Blava ‘B’. Un rival instal·lat a la part baixa de la classificació però que ha guanyat 3 dels seus últims 4 compromisos.

Las chicas de Jordi Pérez quieren despedir el año ganando en el Nou Municipal de Santa Coloma. El domingo a las 14 horas se enfrentarán a La Roca Penya Blanc i Blava ‘B’. Un rival instalado en la parte baja de la clasificación pero que ha ganado 3 de sus últimos 4 compromisos.

alevben

ALEVÍ-BENJAMÍ

Les petites jugadores de la secció femenina juguen dissabte a les 14:15 hores a Les Oliveres. El seu rival serà el Masnou At., equip de meitat de taula baixa que porta una bona ratxa (2 victòries i 1 empat en els seus últims 4 partits).

Las pequeñas jugadoras de la sección femenina juegan el sábado a las 14:15 horas en Les Oliveres. Su rival será el Masnou At., equipo de mitad de tabla baja que lleva una buena racha (2 victorias y 1 empate en sus últimos 4 partidos).