Prèvies dels equips Femenins (15 i 16 d’octubre)

AMATEUR

Debut somiat per a les noies de Dani Molina que van golejar a Masnou. El proper diumenge a les 17:45 hores la FE Grama s’enfrontarà al CF Santvicentí. El nostre rival visita al Nou Municipal amb 1 punt al seu caseller.

Debut soñado para las chicas de Dani Molina que golearon en Masnou. El próximo domingo a las 17:45 horas la FE Grama se enfrentará al CF Santvicentí. Nuestro rival visita el Nou Municipal con 1 punto en su casillero.

INFANTIL-ALEVÍ

La retirada en competició de l’EF Mataró fa que l’equip hagi de jugar diumenge a les 09:45 hores un amistós davant el CF Vilanova al Municipal Vilanova del Vallès.

La retirada en competición del EF Mataró hace que el equipo tenga que jugar el domingo a las 09:45 horas un amistoso ante el CF Vilanova en el Municipal Vilanova del Vallès.

alevbenj1617

ALEVÍ-BENJAMÍ

El conjunt de Jordi Pérez vol sumar la tercera victòria, una gran arrencada en lliga. Dissabte a les 16 hores juguen a Les Oliveres davant la UE Vilassar de Mar. Un rival que vindrà a Santa Coloma després d’encaixar la seva primera derrota.

El conjunto de Jordi Pérez quiere sumar la tercera victoria, un gran arranque en liga. El sábado a las 16 horas juegan en Les Oliveres ante la UE Vilassar de Mar. Un rival que vendrá a Santa Coloma después de encajar su primera derrota.