Prèvies dels equips Femenins (13 i 14 de febrer)

Juvenil-Cadet 1516

JUVENIL-CADET

Aquesta jornada tenim derbi al Municipal Can Zam-1. Les noies de Rubén David Hernández tindran un partit molt complicat davant el CD Arrabal-Calaf de Gramenet, cinquenes classificades i tercer equip més golejador de la lliga amb 54 gols marcats. Rival difícil, lluitant pel tercer lloc de la classificació amb una dinàmica irregular (7 victòries i 5 derrotes). Diumenge a les 15:30 hores serà el partit.

Esta jornada tenemos derbi en el Municipal Can Zam-1. Las chicas de Rubén David Hernández tendrán un partido muy complicado ante el CD Arrabal-Calaf de Gramenet, quintas clasificadas y tercer equipo más goleador de la liga con 54 goles marcados. Rival difícil, luchando por el tercer puesto de la clasificación con una dinámica irregular (7 victorias y 5 derrotas). El domingo a las 15:30 horas será el partido.

Infantil-Aleví 1516

INFANTIL-ALEVÍ

Diumenge a les 09 hores al Nou Municipal les mitjanes de la secció femenina del club jugaran davant l’UE Cabrera. Un rival en mala ratxa, penúltim classificat amb 4 punts. Important guanyar per seguir en la lluita pel tercer lloc de la Lliga.

El domingo a las 09 horas en el Nou Municipal las medianas de la sección femenina del club jugarán ante la UE Cabrera. Un rival en mala racha, penúltimo clasificado con 4 puntos. Importante ganar para seguir en la lucha por el tercer puesto de la Liga.

Aleví-Benjamí 1516

ALEVÍ-BENJAMÍ

Les noies de Jordi Pérez tenien partit dissabte passat, jugaven davant el At.Sant Pol, partit ajornat i després de no presentar-se l’equip rival els tres punts haurien de quedar-se a Santa Coloma fent que les nostres noies es posin a 2 punts de les segones. I aquesta jornada juguen dissabte a les 16:30 hores a l’Estadi Torras i Bages. S’enfrontaran al OAR Vic, novenes amb una dinàmica molt irregular i sent d’aquesta manera un equip perillós. Vital guanyar per seguir lluitant pels llocs alts de la classificació.

Las chicas de Jordi Pérez tenían partido el sábado pasado, jugaban ante el At.Sant Pol, partido aplazado y tras no presentarse el equipo rival los tres puntos deberían quedarse en Santa Coloma haciendo que nuestras chicas se pongan a 2 puntos de las segundas. Y esta jornada juegan el sábado a las 16:30 horas en el Estadi Torras i Bages. Se enfrentarán al OAR Vic, novenas con una dinámica muy irregular y siendo de esa manera un equipo peligroso. Vital ganar para seguir peleando por los puestos altos de la clasificación.