Prèvies dels equips Femenins (12 i 13 de novembre)

feme

AMATEUR

L’equip dirigit per Dani Molina intentarà sumar una victòria al camp del CF Alella. Diumenge a les 18:30 hores les nostres noies buscaran seguir invictes en lliga i segones guanyant a un equip local que és penúltim amb 0 punts.

El equipo dirigido por Dani Molina intentará sumar una victoria en el campo del CF Alella. El domingo a las 18:30 horas nuestras chicas buscarán seguir invictas en liga y segundas ganando a un equipo local que es penúltimo con 0 puntos.

infal

INFANTIL-ALEVÍ

Les mitjanes de la Fundació juguen diumenge a les 11:30 hores a l’Estadi Torras i Bages. Les locals, OAR Vic B, es troben a la part baixa de la taula amb 6 punts, quatre menys que les colomenques.

Las medianas de la Fundació juegan el domingo a las 11:30 horas en el Estadi Torras i Bages. Las locales, OAR Vic B, se encuentran en la parte baja de la tabla con 6 puntos, cuatro menos que las colomenses.

alevben

ALEVÍ-BENJAMÍ

Les petites de Jordi Pérez juguen dissabte a les 13:15 hores al Municipal de Les Oliveres. Les colomenques tenen la intenció de guanyar per seguir a la part alta de la lliga, mentrestant el seu rival la Vall d’en Bas CF és sisè i vol també sumar tres punts.

Las pequeñas de Jordi Pérez juegan el sábado a las 13:15 horas en el Municipal de Les Oliveres. Las colomenses tienen la intención de ganar para seguir en la parte alta de la liga, mientras tanto su rival el Vall d’en Bas CF es sexto y quiere también sumar tres puntos.