Prèvies dels equips Femenins (10 i 11 de desembre)

infal

INFANTIL-ALEVÍ

Les grans de la nostra secció femenina juguen diumenge a les 09:30 hores al Municipal Iberia. El seu rival serà la UE Sants, segones de la lliga que són a més l’equip més golejador (98 gols) i menys golejat del campionat. Visita molt difícil per les nostres noies.

Las grandes de nuestra sección femenina juegan el domingo a las 09:30 horas en el Municipal Iberia. Su rival será la UE Sants, segundas de la liga que son además el equipo más goleador (98 goles) y menos goleado del campeonato. Visita muy difícil para nuestras chicas.

alevben

ALEVÍ-BENJAMÍ

Les jugadores de Jordi Pérez tenen derbi dissabte a les 15 hores al Municipal Can Zam-1. S’enfrontaran a un Arrabal-Calaf instal·lat a la part baixa de la lliga amb només 7 punts al seu caseller. La Grama vol seguir en bona dinàmica, i es troben a 3 gols dels 100.

Las jugadoras de Jordi Pérez tienen derbi el sábado a las 15 horas en el Municipal Can Zam-1. Se enfrentarán a un Arrabal-Calaf instalado en la parte baja de la liga con sólo 7 puntos en su casillero. La Grama quiere seguir en buena dinámica, y se encuentran a 3 goles de los 100.