Prèvies dels equips de Futbol Sala (25 i 26 de maig)

PRIMER EQUIP

El Futsal Grama afronta l’última jornada de lliga i acomiada la temporada a casa. Possibilitat d’acabar en tercera posició sempre que guanyin i que el CFS Montcada perdi. Dissabte a les 17:30 hores jugaran al Pavelló El Raval davant el Futsal Lliçà d’Amunt. Un rival que ja està descendit, penúltim classificat

El Futsal Grama afronta la última jornada de liga y despide la temporada en casa. Posibilidad de terminar en tercera posición siempre que ganen y que el CFS Montcada pierda. El sábado a las 17:30 horas jugarán en el Pabellón El Raval ante el Futsal Lliçà d’Amunt. Un rival que ya está descendido, penúltimo clasificado.

INFANTIL A

L’equip dirigit per Pedro A. Sánchez juga al Ferran de Segarra divendres a les 19:30 hores per enfrontar-se a l’Escola Antoni Botey.

El equipo dirigido por Pedro A. Sánchez juega en el Ferran de Segarra el viernes a las 19:30 horas para enfrentarse a la Escuela Antoni Botey.

INFANTIL B

L’equip dirigit per Javier Pizarro juga al Poliesportiu La Regalèssia el dissabte a les 13 hores per enfrontar-se a l’AVV Congreso B.

El equipo dirigido por Javier Pizarro juega en el Polideportivo La Regalèssia el sábado a las 13 horas para enfrentarse a la AVV Congreso B.