Prèvies dels equips Cadets (22 i 23 d’abril)

CBCADET B

El conjunt d’Oscar Pérez jugarà a La Verneda el diumenge a les 09 hores. Els locals, Fund.Priv.CE Júpiter C, es troben a la meitat de taula i són un rival perillós.

El conjunto de Oscar Pérez jugará en La Verneda el domingo a las 09 horas. Los locales, Fund.Priv.CE Júpiter C, se encuentran en mitad de tabla y son un rival peligroso.

cadC
CADET C

L’equip de Luis Maria Hernando i Ramón Domínguez juga diumenge a les 18 hores al Municipal Menorca-St.Martí Provençals. El conjunt local, UE Celtic, tot i estar a la part baixa de la classificació acumula tres victòries consecutives.

El equipo de Luis Maria Hernando y Ramón Domínguez juega el domingo a las 18 horas en el Municipal Menorca-St.Martí Provençals. El conjunto local, UE Celtic, a pesar de estar en la parte baja de la clasificación acumula tres victorias consecutivas.

CDCADET D

L’equip de Luis Cortés i Musin Chana juga dissabte a les 16:20 hores al Nou Municipal. El seu rival serà l’EF Ángel Pedraza, equip que porta 9 partits seguits sense guanyar i està empatat a punts amb el penúltim.

El equipo de Luis Cortés y Musin Chana juega el sábado a las 16:20 horas en el Nou Municipal. Su rival será la EF Ángel Pedraza, equipo que lleva 9 partidos seguidos sin ganar y está empatado a puntos con el penúltimo.