Prèvies del equips infantils (7 i 8 de febrer)

INFANTIL BFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

L’Infantil B FEGrama del primer entrenador José Jiménez i del seu segon, Albert Del Campo, a més del delegat, Miki González, van guanyar a un rival directe en l’última jornada per així trencar amb la ratxa negativa de cinc jornades seguides sense conèixer la victòria (tres derrotes seguides).

En la propera jornada el conjunt de la Fundació Esportiva Grama jugarà al camp del CE Mataró Escola de Futbol el dissabte des de les 12 hores. L’equip rival és el líder de la lliga amb només una derrota i amb 13 victòries consecutives.

El Infantil B FEGrama del primer entrenador José Jiménez y de su segundo, Albert Del Campo, además del delegado, Miki González, ganaron a un rival directo en la última jornada y así rompieron con la racha negativa de cinco jornadas seguidas sin conocer la victoria (tres derrotas seguidas).

En la próxima jornada el conjunto de la Fundació Esportiva Grama jugará en el campo del CE Mataró Escola de Futbol el sábado desde las 12 horas. El equipo rival es el líder de la liga con solo una derrota y con 13 victorias consecutivas.

INFANTIL C,FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Després de golejar en el seu últim partit a casa l’Infantil C de Dani Rosa i Diego Pavón comença la segona volta dissabte a les 13:30 hores a casa davant el Sistrells CF, cinquè classificat.

Después de golear en su último partido en casa el Infantil C de Dani Rosa y Diego Pavón comienza la segunda vuelta el sábado a las 13:30 horas en casa ante el Sistrells CF, quinto clasificado.

INFANTIL DFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Després de guanyar 2-0 al CF Lloreda “B”, en ratxa amb tres victòries consecutives, l’Infantil “D” dirigit per José Luis Ceballos del grup 22 de Segona Divisió per a la jornada 15 el diumenge 8 de febrer desde de les 16:15 hores jugarà a casa davant l’Escuela CF Performance «B», setè classificat.

Después de ganar 2-0 al CF Lloreda «B», en racha con tres victorias consecutivas, el Infantil «D» dirigido por José Luis Ceballos del grupo 22 de Segunda División para la jornada 15 el domingo 8 de febrero desde las 16:15 horas jugará en casa ante la Escuela CF Performance «B», séptimo clasificado.