Prèvies de les Escoles (24/25/26 de març)

EAESCOLA A 

Els nois de Xavi Elizalde i Martín juguen diumenge a les 10 hores al Nou Municipal. El seu rival serà el CF Lloreda, quart classificat de la lliga.

Los chicos de Xavi Elizalde y Martín juegan el domingo a las 10 horas en el Nou Municipal. Su rival será el CF Lloreda, cuarto clasificado de la liga.

EBESCUELA B 

El conjunt dirigit per Miguel i Christian té partit aquest divendres a les 18:30 hores a Nou Barris. Els locals, CF Montañesa, han guanyat un dels dos partits de copa que han disputat.

El conjunto dirigido por Miguel y Christian tiene partido este viernes a las 18:30 horas en Nou Barris. Los locales, CF Montañesa, han ganado uno de los dos partidos de copa que han disputado.

EC
ESCOLA C

Derbi al Municipal Can Zam entre el CF Singuerlín i l’equip de Cervantes i Edu, dissabte a les 11 hores. El conjunt franjiverde és tercer amb 8 punts menys que la Grama.

Derbi en el Municipal Can Zam entre el CF Singuerlín y el equipo de Cervantes y Edu,  el sábado a las 11 horas. El conjunto franjiverde es tercer con 8 puntos menos que la Grama.