Prèvies de les Escoles (10 i 11 de març)

EAESCOLA A 

Els nois de Xavi Elizalde i Martín són els primers a jugar aquesta setmana, obren una jornada molt especial ja que si guanyen es proclamen campions de Lliga. Aquest divendres a les 18:30 hores juguen a Nou Barris davant el CF Montañesa, cinquè classificat.

Los chicos de Xavi Elizalde y Martín son los primeros en jugar esta semana, abren una jornada muy especial ya que si ganan se proclaman campeones de liga. Este viernes a las 18:30 horas juegan en Nou Barris ante el CF Montañesa, quinto clasificado.

EBESCUELA B 

El conjunt dirigit per Miguel i Christian juga dissabte a les 09 hores al Municipal Feliu i Codina. El seu rival serà la U.At.Horta, equip amb 7 punts menys que la Grama.

El conjunto dirigido por Miguel y Christian juega el sábado a las 09 horas en el Municipal Feliu i Codina. Su rival será la U.At.Horta, equipo con 7 puntos menos que la Grama.

EC
ESCOLA C

L’equip de Cervantes i Edu juga dissabte a les 12:30 hores a Les Oliveres. Els colomencs s’enfrontaran al CF Montañesa, penúltim classificat.

El equipo de Cervantes y Edu juega el sábado a las 12:30 horas en Les Oliveres. Los colomenses se enfrentarán al CF Montañesa, penúltimo clasificado.