Prèvies de les Escoles (1 i 2 d’abril)

EAESCOLA A 

Els nois de Xavi Elizalde i Martín tanquen la lliga dissabte a les 11:15 hores al Poliesportiu de La Mina. El seu rival serà el CD Sant Gabriel. La Grama té l’oportunitat d’acabar invicta i fins i tot amb ple de victòries.

Los chicos de Xavi Elizalde y Martín cierran la liga el sábado a las 11:15 horas en el Polideportivo de La Mina. Su rival será el CD Sant Gabriel. La Grama tiene la oportunidad de acabar invicta e incluso con pleno de victorias.

EBESCUELA B 

El conjunt dirigit per Miguel i Christian juga diumenge a les 14:30 hores a Les Oliveres. El seu rival serà l’EE Guineueta, líder invicte de la Copa Cadeca amb tres victòries en tres partits.

El conjunto dirigido por Miguel y Christian juega el domingo a las 14:30 horas en Les Oliveres. Su rival será la EE Guineueta, líder invicto de la Copa Cadeca con tres victorias en tres partidos.

EC
ESCOLA C

L’equip de Cervantes i Edu arriba a l’última jornada amb opcions d’acabar campió de lliga. Dissabte a les 11:30 hores a Les Oliveres tindrem derbi entre Grama i Arrabal-Calaf.

El equipo de Cervantes y Edu llega a la última jornada con opciones de acabar campeón de liga. El sábado a las 11:30 horas en Les Oliveres tendremos derbi entre Grama y Arrabal-Calaf.