Prebenjamí A:

Pre. A 3-6 Llefià

Partit molt exigent davant un rival molt en el nostre juegopoderoso físicament. La trobada es posa molt costa amunt en els primers minuts quan el Llefià els aprofita per marcar els dos primers gols. En el segon quart vam notar una millora en el nostre joc i escurcem distància. Seguidament ells marquen el tercer.
Amb 1-3 comença la segona part amb la mateixa tònica, nosaltres posem les bones jugades i les ocasions però no vam materialitzar, ells exhibeixen el seu contraatac i joc directe posant al marcador el 1-5. A partir d’aquí vam començar a tenir el control i ens bolquem en atac arribant a posar 3-5, però un gol del conjunt rival va acabar amb l’esperança de la remuntada i va posar el 3-6 definitiu.

P.D. Partit que ha de servir per seguir treballant i adonar-se que això acaba de començar i que la importància de guanyar o perdre és secundària i el que ha de prevaler és la capacitat d’aprenentatge dels menuts.

 

Pre. A 3-6 Llefià

Partido muy exigente ante un rival muy en nuestro juegopoderoso fisicamente. El encuentro se pone muy cuesta arriba en los primeros minutos cuando el Llefià los aprovecha para marcar los dos primeros goles. En el segundo cuarto notamos una mejoría en nuestro juego y acortamos distancia. Seguidamente ellos marcan el tercero.
Con 1-3 comienza la segunda parte con la misma tónica, nosotros ponemos las buenas jugadas y las ocasiones pero no materializamos, ellos exhiben su contragolpe y juego directo poniendo en el marcador el 1-5. A partir de ahí empezamos a tener el control y nos volcamos en ataque llegandonos a poner 3-5, pero un gol del conjunto rival acabó con la esperanza de la remontada y puso el 3-6 definitivo.

P.D. Partido que ha de servir para seguir trabajando y darse cuenta que esto acaba de empezar y que la importancia de ganar o perder es secundaria y lo que ha de prevalecer es la capacidad de aprendizaje de los peques.

Prebenjamí B:

Prebenjamí B 1-7 Santa Eulalia

Prebenjamí C:

Sarrià 3-4 Prebenjamí C

Por admin