Prebenjamí B, C i Escoles de la Fundació Grama l’11 i 12 de gener

-El PreBenjamí B disputarà contra la Trinidad el pròxim diumenge 12 de gener des de les 15:10 hores, que compartirà terreny de joc juntament amb el Prebenjamí A.

En canvi, el PreBenjamí C ho farà davant l’Arrabal Calaf Gramanet també diumenge 12 de gener però des de les 10 hores compartint terreny amb la Escola B dirigida per Cervantes que jugarà contra el CD Parc.

L’Escola A dirigida per Martín jugarà dissabte 11 de gener davant el Sant Gabriel al Municipal José Luis Ruiz Casado a partir de les 12 hores del migdia.

Recolza als més petits de la Fundació Esportiva Grama i vine al Nou Municipal de Santa Coloma.

Alé Grama!!!

-El Prebenjamín B disputará contra la Trinidad el próximo domingo 12 de enero desde las 15:10 horas, que compartirá terreno de juego junto con el Prebenjamín A.

En cambio, el Prebenjamín C lo hará ante el Arrabal Calaf Gramanet también el domingo 12 de enero pero desde las 10 horas compartiendo terreno con la Escuela B que jugará contra el CD Parque.

La Escuela A jugará el sábado 11 de enero ante el San Gabriel en el Municipal José Luis Ruiz Casado a partir de las 12 horas del mediodía.

Apoya a los más pequeños de la Fundació Esportiva Grama y ven en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Alé Grama!!!