Ple dels nostres Juvenils.

08/04/2019

Juvenil A:

Horta 2-6 JA
Partidàs dels nostres nois, poc després de començar en un rebuig que arriba a 3/4 de camp, el central deixa que voti la pilota i Cabrera molt llest perllonga de cap, se l’emporta creuant davant el porter en una acció de força i qualitat , era el 0-1. De seguida ens posaríem 0-2 amb un golàs de Bruno que aixeca subtilment la pilota per sobre del porter. Seguíem pressionant molt i provocant errors del rival, en una falta ben botada per Alberto i rematada per Lucas amb un esplèndid cop de cap era el 0-3, al final abans del descans arriba el 0-4 de l’Killer Montalbán que pràcticament deixava sentenciat el matx.
Segona part on Cabrera marcaria el 2-5 i vam aprofitar per donar minuts a jugadors que no juguen tant i demostren que tenen fam igual que tots, com en el cas de Raúl Arellana del Juvenil B que a més marcaria el 2-6. Estem orgullosos d’aquest gran bloc. A seguir sumant.
Cal destacar el debut d’un Cadet en la categoria com és Aleix Hernando.

Partidazo de nuestros chicos, al poco de empezar en un despeje que llega a 3/4 de campo, el central deja que vote el balón y Cabrera muy listo prolonga de cabeza, se la lleva cruzándola ante el portero en una acción de fuerza y calidad, era el 0-1. Enseguida nos pondríamos 0-2 con un golazo de Bruno que levanta sutilmente la pelota por encima del portero. Seguíamos presionando mucho y provocando errores del rival, en una falta bien botada por Alberto y rematada por Lucas con un espléndido cabezazo era el 0-3, al final antes del descanso llega el 0-4 del Killer Montalbán que prácticamente dejaba sentenciado el match.
Segunda parte en donde Cabrera marcaría el 2-5 y aprovechamos para dar minutos a jugadores que no juegan tanto y demuestran que tienen hambre igual que todos, como en el caso de Raúl Arellana del Juvenil B que además marcaría el 2-6. Estamos orgullosos de este gran bloque. A seguir sumando.
Destacar el debut de un Cadete en la categoría como es Aleix Hernando.

Juvenil B:

Un altre gran partit dels nostres jugadors, un altre rival de la zona alta que a la primera part és superat pel nostre joc associatiu i pressió alta, d’una jugada de córner i d’una fallada per pressió alta en camp rival arriben els dos gols que ja serien definitius per aconseguir els tres punts. Un rival dur que es trobava en la segona posició, amb jugadors de gran alçada, i un joc molt directe intentant donar la volta al resultat en la segona part; 7 targetes de l’equip rival diuen de la seva duresa per intentar aturar-nos.
La sort segueix en contra amb els penals, ja que portem dos seguits tant en aquesta jornada com en l’anterior; penals que per a mi són molt justos i que donen ales a un rival que es posava nerviós ja que veia que se’ls escapava la victòria.
Fent molts canvis perquè seguís la pressió, Martinec només fa que penjar pilotes directes als seus puntes, però la bona col·locació de la línia defensiva rebutja tot pilota aèria, potser alguna aproximació que és controlada pel nostre porter, tant intentar joc directe i buscar el bloc alt. L’equip rival deixa molts espais, els quals aprofitem en dues o tres ocasions, contres que el porter resol increïblement.
Una gran victòria que dóna ales a la lliga en un camp molt molt complicat, vam seguir treballant amb més il·lusió que mai
Gran equip.

Otro gran partido de nuestros jugadores, otro rival de la zona alta que en la primera parte es superado por nuestro juego asociativo y presión alta, de una jugada de córner y de un fallo por presión alta en campo rival llegan los dos goles que ya serían definitivos para lograr los tres puntos. Un rival duro que se encontraba en la segunda posición, con jugadores de gran estatura, y un juego muy directo intentando dar la vuelta al resultado en la segunda parte; 7 tarjetas del equipo rival dicen de su dureza para intentar pararnos.
La suerte sigue en contra con los penaltis, ya que llevamos dos seguidos tanto en esta jornada como en la anterior; penaltis que para mí son muy justos y que dan alas a un rival que se ponía nervioso ya que veía que se les escapaba la victoria.
Haciendo muchos cambios para que siguiese la presión, Martínec sólo hace que colgar balones directos a sus puntas, pero la buena colocación de la línea defensiva rechaza todo balón aéreo, quizá alguna aproximación que es controlada por nuestro portero, tanto intentar juego directo y buscar el bloque alto. El equipo rival deja muchos espacios, los cuales aprovechamos en dos o tres ocasiones, contras que el portero resuelve increíblemente.
Una gran victoria que da alas a la liga en un campo muy muy complicado, seguimos trabajando con más ilusión que nunca
Grande equipo.

Juvenil C:

CINC COPES 0-3 JC
Partit dominat en tot moment per la Fundació que va crear les millors jugades, però només es va poder anar al descans amb un 0-1. A la segona part tot seguia igual i als 5 minuts de la represa la Fundació marcava el 0-2, el gol de la tranquil·litat. Però no es conformava i seguia creant ocasions i estava fort en defensa cosa que va fer que es marqués el 0-3 a falta de 10 minuts per al final. El JC es relaxo i només esperava al final del partit, el qual va concloure amb un 0-3.

Partido dominado en todo momento por la Fundación que creó las mejores jugadas, pero solo se pudo ir al descanso con un 0-1. En la segunda parte todo seguía igual y a los 5 minutos de la reanudación la Fundación marcaba el 0-2, el gol de la tranquilidad. Pero no se conformaba y seguía creando ocasiones y estaba fuerte en defensa cosa que hizo que se marcara el 0-3 a falta de 10 minutos para el final. El JC se relajo y solo esperaba al final del partido, el cual concluyo con un 0-3.