Peralada 2-2 Grama: empat en un inici de segona meitat boig

20/03/2023

La Grama va disputar un bon partit al Municipal de Peralada i va saber reaccionar davant els dos gols encaixats a l’inici del segon temps, per aconseguir finalment un empat.

L’inici dels de Jose Solivelles va ser molt positiu sobre un terreny de joc que no presentava les seves millors condicions i enfront un rival d’entitat, que necessitava els tres punts pels resultats que s’havien donat pel matí. Monta, en la primera aproximació colomenca, va estar a punt de fer gol, però el seu xut creuat seria ben aturat pel porter.

Al llarg de la primera meitat, l’igualtat seria la tònica habitual d’un matx on no hi hauria masses ocasions de perill. El Peralada va buscar la meta de Guiseris, però la defensa colomenca estava ben plantada i no va permetre cap tir a porteria durant els primers 45 minuts. Gairebé al final d’aquest 1r temps, una rematada de David Adán donaria a les mans d’un defensa, però l’àrbitre no va assenyalar el penal. S’arribaria al descans amb l’empat a 0 inicial.

Tot canviaria a l’inici del segon temps, que va ser d’autèntica bogeria. Els locals s’avançarien al 48′ amb un gran gol i, un minut més tard, farien el segon en una jugada de dubtós fora de joc. Dos pals molt durs, però que la Grama va saber reaccionar davant ells. Al 52′, Roger Garcia va ficar un gran gol de falta directe, i al 53′, Montalbán va aconseguir fer el gol de l’empat en un mà a mà amb el porter local. Durant la resta del segon temps, els de Solivelles van tancar-se bé davant els atacs del rival i van gaudir d’algun apropament més, però sense fortuna de cara a porteria. Un empat just per lo vist sobre la gespa i que serveix per demostrar -una vegada més- que aquest equip no es rendeix.

Després d’aquest partit, ja entrem a la recta final del campionat de lliga de Tercera Federació, doncs ens resten 5 duels per finalitzar la temporada. El primer d’ells serà aquest cap de setmana al Nou Municipal de la Grama; rebrem a la UE Rapitenca en un enfrontament que es jugarà diumenge 26 de març a les 11:45h.

La Grama disputó un buen partido en el Municipal de Peralada y supo reaccionar ante los dos goles encajados en el inicio del segundo tiempo, para conseguir finalmente un empate.

El inicio de los de Jose Solivelles fue muy positivo sobre un terreno de juego que no presentaba sus mejores condiciones y frente a un rival de entidad, que necesitaba los tres puntos por los resultados que se habían dado por la mañana. Monta, en la primera aproximación colomense, estuvo a punto de marcar gol, pero su disparo cruzado sería bien parado por el portero.

A lo largo de la primera mitad, la igualdad sería la tónica habitual de un encuentro en el que no habría demasiadas ocasiones de peligro. El Peralada buscó la meta de Guiseris, pero la defensa colomense estaba apuesto y no permitió ningún tiro a portería durante los primeros 45 minutos. Casi al final de este 1r tiempo, un remate de David Adán daría a manos de un defensa, pero el árbitro no señaló el penalti. Se llegaría al descanso con el empate a 0 inicial.

Todo cambiaría al inicio del segundo tiempo, que fue de auténtica locura. Los locales se adelantarían en el 48′ con un gran gol y, un minuto más tarde, harían el segundo en una jugada de dudoso fuera de juego. Dos palos muy duros, pero que Grama supo reaccionar ante ellos. En el 52′, Roger Garcia metió un gran gol de falta directo, y en el 53′, Montalbán logró hacer el gol del empate en un mano a mano con el portero local. Durante el resto del segundo tiempo, los de Solivelles se cerraron bien ante los ataques del rival y gozaron de algún acercamiento más, pero sin fortuna de cara a portería. Un empate justo por lo visto sobre el césped y que sirve para demostrar -una vez más- que este equipo no se rinde.

Después de este partido, ya entramos en la recta final del campeonato liguero de Tercera Federación, pues nos restan 5 duelos para finalizar la temporada. El primero de ellos será este fin de semana en el Nou Municipal de la Grama; recibiremos en la UE Rapitenca en un enfrentamiento que se jugará el domingo 26 de marzo a las 11:45h.