Després de la victòria del Cadet A FEGrama a Badalona per 0-3 ara són tres finals les que resten per aconseguir l’anhelada i merescuda permanència.

Aquest diumenge, 11:45 hores, volem a tothom al Nou Municipal on serà la primera d’elles contra el Club Futbol Mollet Unió Esportiva, rival directe amb sol tres punts més que nosaltres (31 per 34 punts), contra el líder Girona (el 29 de maig, hora prevista 20:30 hores) i a casa del penúltim, amb 12 punts, el descendit Fornells, el 31 de maig a les 18 hores.

Però abans, el dissabte 24 de maig, a les 17 hores el nostre Infantil B FEGrama tindrà un derbi colomenc davant una clara oportunitat de sumar com a opció al títol davant l’Imperio al *Nou Municipal.

Per als partits que es juguin fora de Santa Coloma envieu-nos vostres fotos per missatge en Facebook de la *Fundació *Grama. Així us podrem donar el *Whatsapp del responsable de premsa per privat. Tots col·laborem i tots els equips surten representats a les nostres xarxes socials. Moltes gràcies

Litrimollet

Tras la victoria del Cadete A FEGrama en Badalona por 0-3 ahora son tres finales las que restan para conseguir la ansiada y merecida permanencia.

Este domingo a las 11:45 horas, queremos a todos en el Nou Municipal para apoyarlos pues será la primera de ellas contra el Mollet, rival directo con solo tres puntos más que nosotros (31 por 34 puntos), contra el líder Girona (el 29 de mayo, hora prevista 20:30 horas) y en casa del penúltimo, con 12 puntos, el descendido Fornells, el 31 de mayo a las 18 horas.

Pero antes, el sábado 24 de mayo, a las 17 horas nuestro Infantil B FEGrama tendrá un derbi colomense con una clara oportunidad de sumar como opción al título ante el Imperio en el Nou Municipal.

Para los partidos que se jueguen fuera de Santa Coloma enviadnos vuestras fotos por mensaje en Facebook de la Fundació Grama. Así os podremos dar el Whatsapp del responsable de prensa por privado. Todos colaboramos y todos los equipos salen representados en nuestras redes sociales. Muchas gracias

Texto: @ChemaCarva

Póster: Litrán

Por admin