Partit estrany i nova victòria del Juvenil-Cadet A

El Juvenil-Cadet A es va imposar 2-1 al CE Llerona per seguir aspirant a la segona plaça.

Partit estrany. Partit en el qual la Grama no va acabar mai d’entrar. El 1-0 arribaria molt aviat, i a partir d’aquest moment les colomenques es van relaxar. El Llerona fent poca cosa es va trobar amb la sort de cara, i de penal empataria abans del descans, un penal molt innocent.

A la segona meitat les visitants van pujar el nivell, es van fer més superiors però es van trobar amb una Grama que va tapar bé al darrere i que va tenir la fortuna de fer el 2-1. Durant la setmana els entrenadors van avisar als seus jugadores que el Llerona era un equip que juga a futbol, que toca molt bé, però, tot i així, la Grama no va acabar de tenir l’ambició d’altres jornades.

Tot i així tres punts més i segueixen invictes a casa on sempre diuen “A casa no menja ningú sense el nostre permís”.

El Juvenil-Cadete A se impuso 2-1 al CE Llerona para seguir aspirando a la segunda plaza.

Partido raro. Partido en el que la Grama no acabó nunca de entrar. El 1-0 llegaría muy pronto, y a partir de ese momento las colomenses se relajaron. El Llerona haciendo poca cosa se encontró con la suerte de cara, y de penalti empataría antes del descanso, un penalti muy inocente.

En la segunda mitad las visitantes subieron el nivel, se hicieron más superiores pero se encontraron con una Grama que tapó bien atrás y que tuvo la fortuna de hacer el 2-1. Durante la semana los entrenadores avisaron a sus jugadoras de que el Llerona era un equipo que juega a fútbol, que toca muy bien, pero, aún así, la Grama no acabó de tener la ambición de otras jornadas.

Aún así tres puntos más y siguen invictas en casa donde siempre dicen “En casa no come nadie sin nuestro permiso”.