Juvenil B:

Juvenil B 3-1 Sants

Segon partit a casa, i segona victòria.
Joc controlat en tot moment amb bones combinacions que generen ocasions de gol clares, que per desgràcies no van acabar de materialitzar, control a la sortida de pilota que genera desconcert en la pressió de bloc alt a Sants.
El primer gol es genera en un córner aprofitant una segona jugada dins de l’àrea petita, el segon després de fer uns canvis abans d’acabar la primera part, amb una bona jugada associativa
La segona part no anava a ser diferent, tres ocasions de gol en els primers minuts.
Als 25 una jugada ràpida en una falta genera el 3r i últim gol.
A seguir !!!

 

Juvenil B 3-1 Sants

Segundo partido en casa, y segunda victoria.
Juego controlado en todo momento con buenas combinaciones que generan ocasiones de gol claras, que por desgracias no acabaron de materializar, control en la salida de balón que genera desconcierto en la presión de bloque alto al Sants.
El primer gol se genera en un córner aprovechando una segunda jugada dentro del área pequeña, el segundo después de hacer unos cambios antes de acabar la primera parte, con una buena jugada asociativa
La segunda parte no iba a ser diferente, tres ocasiones de gol en los primeros minutos.
A los 25 una jugada rápida en una falta genera el 3º y último gol.
A seguir!!!

Juvenil C:

Sant Martí Comtal «C» 0-2 Juvenil C
Partit complicat per al nostre Juvenil C en el qual, tot i endur-se els 3 punts, no va ser capaç de mostrar una bona versió en cap fase del joc.
Al primer tram del partit, semblava que els colomencs tindrien poques adversitats per treure un ampli resultat. Nick Vargas, al minut 5, va fer pujar  el 0-1 al marcador, però, minuts després, el Sant Martí va reaccionar i va començar a generar situacions de perill a través d’un joc molt directe i aprofitant les transicions davant un equip que s’exposava massa amb la pilota.
La primera part va finalitzar amb sensacions negatives per part del nostre juvenil, que van reaccionar i van tornar a recuperar el domini als primers minuts de la segona. Aquest cop, però, sense gol.
Poc després, el partit va tornar a la dinàmica vista a la primera meitat, amb poques idees en fase d’possessió i contra un equip intens i ràpid en transicions ofensives. La manca de punteria del rival i l’encert a accions individuals de jugadors com Takeru Nagai (2-0 al minut 67) van obligar el Sant Martí a trencar-se, permetent clares ocasions a les acaballes del partit que el nostre juvenil no va saber resoldre.
Queda molta lliga i no és hora d’afluixar. Aquesta setmana els colomencs rebran a la Unificació Ciutat Meridiana a casa, dissabte a les 14h al Nou Estadi Municipal de Santa Coloma.

 

Sant Martí Condal «C» 0-2 Juvenil C

Partido complicado para nuestro Juvenil C en el que, a pesar de llevarse los 3 puntos, no fué capaz de mostrar una buena versión en ninguna fase del juego.
En el primer tramo del partido, parecía que los colomenses tendrían pocas adversidades para sacar un amplio resultado. Nick Vargas, en el minuto 5, hizo subir el 0-1 en el marcador, sin embargo, minutos después, el Sant Martí reaccionó y comenzó a generar situaciones de peligro a través de un juego muy directo y aprovechando las transiciones ante un equipo que se exponía demasiado con el balón.
La primera parte finalizó con sensaciones negativas por parte de nuestro juvenil, que reaccionaron y volvieron a recuperar el dominio en los primeros minutos de la segunda. Esta vez, sin embargo, sin gol.
Poco después, el partido volvió a la dinámica vista en la primera mitad, con pocas ideas en fase de posesión y contra un equipo intenso y rápido en transiciones ofensivas. La falta de puntería del rival y el acierto en acciones individuales de jugadores como Takeru Nagai (2-0 en el minuto 67) obligaron al Sant Martí a romperse, permitiendo claras ocasiones en las postrimerías del partido que nuestro juvenil no saber resolver.
Queda mucha liga y no es hora de aflojar. Esta semana los colomenses recibirán la Unificació Ciutat Meridiana en casa, el sábado a las 14h en el Nou Estadi Municipal de Santa Coloma.

Juvenil D:

Fun.Hospitalet 4-0 Juvenil D
Va començar bé el partit amb domini del Juvenil D però a mesura que passaven els minuts, la Fun. Hospitalet començava a dominar, però va ser després de dos errades defensives consecutius que es posarien amb un 2-0 però el Juvenil D no es donava per vençut i intentava reduir distàncies fins que ja en els minuts finals de la primera meitat la Fun. Hospitalet posava el 3-0.
La segona meitat el Juvenil D va sortir a reduir les distàncies, però no encertava de cara a porta i ja a falta de 10 minuts del final del partit la Fund. Hospitalet marcava el 4-0 que seria definitiu.

 

Fun.Hospitalet 4-0 Juvenil D
Empezó bien el partido con dominio del Juvenil D pero conforme pasaban los minutos, la Fun. Hospitalet empezaba a dominar, pero fué tras dos fallos defensivos consecutivos que se pondrian con un 2-0 pero el Juvenil D no se daba por vencido e intentaba reducir distancias hasta que ya en los minutos finales de la primera mitad la Fun. Hospitalet ponía el 3-0.
La segunda mitad el Juvenil D salió a reducir las distancias, pero no acertaba de cara a puerta y ya a falta de 10 minutos del final del partido la Fund. Hospitalet marcaba el 4-0 que sería definitivo.

 

 

 

Por admin