No será fácil

Torna la lliga per al conjunt dirigit per José Antonio García Escribano, arriba el tram final de temporada amb 8 punts d’avantatge sobre el segon i l’objectiu no és altre que ascendir a Tercera Divisió com a campions de lliga. Després de l’aturada toca sortida davant un rival que no s’assembla gens al del 6-0 de la primera volta.

Diumenge a les 12 hores al Municipal Nou de Banyoles.

S’enfrontaran al CE Banyoles, quinzè classificat a un punt de la salvació. Acumulen cinc jornades seguides sense perdre i només han perdut 2 dels seus últims 10 partits.

Vuelve la liga para el conjunto dirigido por José Antonio García Escribano, llega el tramo final de temporada con 8 puntos de ventaja sobre el segundo y el objetivo no es otro que ascender a Tercera División como campeones de liga. Tras el parón toca salida ante un rival que nada se parece al del 6-0 de la primera vuelta.

El domingo a las 12 horas en el Municipal Nou de Banyoles.

Se enfrentarán al CE Banyoles, decimoquinto clasificado a un punto de la salvación. Acumulan cinco jornadas seguidas sin perder y solamente han perdido 2 de sus últimos 10 partidos.