Després d’un complet partit els jugadors del cos tècnic de Toni Rovira s’han imposat per 2-0 a la UB Catalonia.

Ja des del primer minut de joc els nostres jugadors han tingut el control del partit i han buscat la porteria contrària, però unes vegades la falta de punteria i en altres l’encert del porter visitant van impedir que arribarà el primer gol del partit. Així que amb 0-0 van arribar els dos conjunts a la mitja part.

La mala fortuna dels últims partits semblava que seguia perseguint al Juvenil A. I tot canviaria en la segona meitat, primer quan després d’una internada d’Alex, el porter en la seva sortida l’atropellava dins de l’àrea fent-li penal, Borja marcava des del punt fatídic l’1-0 en el minut 63.

Amb el marcador favorable l’equip va seguir controlant la pilota i després de diverses ocasions mes arribava al 88 el definitiu 2-0, obra d’Ilia.

fegjuvAhermes

Tras un completo partido los jugadores del cuerpo técnico de Toni Rovira se han impuesto por 2-0 a la UB Catalonia.

Ya desde el primer minuto de juego nuestros jugadores han tenido el control del partido y han buscado la portería contraria, pero unas veces la falta de puntería y en otras el acierto del portero visitante impidieron que llegará el primer gol del partido. Así que con 0-0 llegaron los dos conjuntos a la media parte.

La mala fortuna de los últimos partidos parecía que seguía persiguiendo al Juvenil A. Y todo cambiaría en la segunda mitad, primero cuando tras una internada de Alex, el portero en su salida lo ha arrollaba dentro del área haciéndole penalti, Borja marcaba desde el punto fatídico el 1-0 en el minuto 63.

Con el marcador favorable el equipo siguió controlando la pelota y tras varias ocasiones mas llegaba en el 88 el definitivo 2-0, obre de Ilia.

Por admin