Manu Peláez no seguirà al capdavant del primer equip

16/01/2023

La Fundació Esportiva Grama vol comunicar la destitució de Manu Peláez com a tècnic del primer equip masculí de la entitat colomenca. S’ha pres aquesta decisió després que els resultats obtinguts no estiguin sent els esperats, ja que després de 17 jornades de lliga l’equip se sitúa en descens virtual amb 17 punts al casiller. 

Des del club volem agraïr la tasca realitzada per Manu en tots els anys que ha estat al club, on ha dirigit equips del fútbol base amb molt d’èxit (ascens de preferent a Nacional, permanència a Nacional i ascens a la Divisió d’Honor Juvenil). Finalment, ha arribat a assolir la banqueta del primer equip. Un exemple D’ADN GRAMA. Molta sort, Manu.

(Castellano)

La Fundació Esportiva Grama quiere comunicar la destitución de Manu Peláez como técnico del primer equipo masculino de la entidad colomense. Se ha tomado esta decisión después de que los resultados obtenidos no estén siendo los esperados, ya que después de 17 jornadas ligueras el equipo se sitúa en descenso virtual con 17 puntos en el casillero.

Desde el club agradecemos la labor realizada por Manu en todos los años que ha estado en la entidad, donde ha dirigido equipos del fútbol base con mucho éxito (ascenso de preferente a Nacional, permanencia a Nacional y ascenso a la División de Honor Juvenil). Por último, ha llegado a alcanzar el banquillo del primer equipo. Un ejemplo de ADN GRAMA. Mucha suerte, Manu.