Èpica victòria i merescuda de la Grama contra un Espanyol que no aixeca el vol en lliga nacional juvenil.

La visita del RCD Espanyol a Santa Coloma és sempre una cita marcada al calendari i els nois de Manu Peláez ho sabien. La preparació i la motivació durant la setmana anaven encaminats a insistir en la concentració màxima que evités els erros de la setmana passada contra Badalona.

I el pla del tècnic colomenc va funcionar perquè en els minuts inicials contra el Juvenil de l’Espanyol vam poder veure a una Grama exercint una pressió molt alta sobre el conjunt perico. Els nostre curtcircuitaven la zona de creació de l’equip de Javi Chica i robaven constantment pilotes al centre del camp. Aquesta iniciativa de la Grama va donar els seus fruits amb una jugada personal de Rubén Cifuentes, al minut 6 de partit, que va acabar amb el colomenc caient a dins de l’àrea sense que l’àrbitre apreciés penal.

L’equip visitant va respondre a la superioritat de la Grama intentant filtrar pilotes a l’esquena dels centrals locals però sense ocasions a destacar i sense perill per la porteria de Pedro Zamora.  Mentrestant, els nois de Manu ho van seguir intentant amb les internades de Cifuentes i una clara ocasió de Cañete als 33 minuts.

Però el marcador no es va moure i ambdós equips van marxar al descans amb 0-0.

A la segona meitat el pla de Javi Chica va variar per tal de buscar la iniciativa en un matx on la Grama havia estat superior. L’ex jugador de la Fundació va donar un pas endavant i va buscar el joc directe acumulant jugadors en atac per generar superioritat sobre els nostres defensors.  No ho va aconseguir el tècnic perico i la Grama va mantenir la seva valentia i l’adn que ha caracteritzat a l’equip des de l’arribada de Manu Peláez a la banqueta.

I com que la lluita no es negocia, una bona combinació entre Oliver i Samu va acabar amb un mà a mà del debutant contra Oriol Ciurans. El refús el va aprofitar Marc Adalid per avançar als nostres als 85 minuts de joc i fer esclatar d’alegria al planter colomenc amb l’1-0.

En la recta final l’Espanyol va buscar la igualada fins al punt de reclamar un penal per una caiguda a dins de l’àrea d’un atacant però el col·legiat no va dubtar i no va considerar cap falta. Així, victòria important per una Grama que suma la tercera victòria consecutiva a l’Estadi i respira a la classificació.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ7


Épica victoria y merecida de la Grama ante un Espanyol que no levanta el vuelo en liga nacional juvenil.

La visita del RCD Espanyol a Santa Coloma es siempre una cita marcada en el calendario y los chicos de Manu Peláez lo sabían. La preparación y la motivación durante la semana iban encaminados a insistir en la concentración máxima que evitara los errores de la semana pasada contra Badalona.

Y el plan del técnico colomense funcionó porque en los minutos iniciales contra el Juvenil del Espanyol pudimos ver a una Grama ejerciendo una presión muy alta sobre el conjunto perico. Los nuestros cortocircuitaban la zona de creación del equipo de Javi Chica y robaban constantemente balones en el centro del campo. Esta iniciativa de la Grama dio sus frutos con una jugada personal de Rubén Cifuentes, en el minuto 6 de partido, que acabó con el colomense cayendo dentro del área sin que el árbitro apreciara penalti.

El equipo visitante respondió a la superioridad de la Grama intentando filtrar balones a la espalda de los centrales locales pero sin ocasiones a destacar y sin peligro para la portería de Pedro Zamora. Mientras tanto, los chicos de Manu lo siguieron intentando con las internadas de Cifuentes y una clara ocasión de Cañete a los 33 minutos.
Pero el marcador no se movió y ambos equipos se fueron al descanso con 0-0.

En la segunda mitad el plan de Javi Chica varió con la intención de conseguir la iniciativa en un encuentro donde la Grama había sido superior. El ex jugador de la Fundació dio un paso adelante y buscó el juego directo acumulando jugadores en ataque para generar superioridad sobre nuestros defensores. No lo consiguió el técnico perico y la Grama mantuvo su valentía y el adn que ha caracterizado al equipo desde la llegada de Manu Peláez al banquillo.

Y como la lucha no se negocia, una buena combinación entre Oliver y Samu acabó con un mano a mano del debutante contra Oriol Ciurans. El rechace lo aprovechó Marc Adalid para avanzar a los nuestros a los 85 minutos de juego y hacer estallar de alegría en la cantera colomense con el 1-0.

En la recta final el Espanyol buscó la igualada hasta el punto de reclamar un penalti por una caída dentro del área de un atacante, pero el colegiado no dudó y no consideró ninguna falta. Así, victoria importante para una Grama que suma la tercera victoria consecutiva en el Estadio y respira en la clasificación.


CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO
CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE LNJ7

Por admin