‘Maneta’ del Juvenil A a Santa Coloma

29/01/2017

El Juvenil A va sumar una valuosa victòria per 5-2 davant el FA Espluguenc.

Bons primers 45 minuts dels colomencs que van sortir amb la intenció d’avançar-se al marcador el més aviat possible. Àngel faria l’1-0 després d’un error de defensa i porter del Espluguenc que ho deixaria totalment sol per empènyer la pilota dins de la porteria. La Fundació va controlar en tot moment el joc i pràcticament no va concedir cap opció de perill a l’equip visitant.

Fruit de la insistència i de generar perill arribaria el segon gol, obra de Kenneth després d’una passada de Litri que deixaria al davanter amb un mà a mà davant del porter. A la segona meitat el Espluguenc va decidir arriscar més així que la Grama va optar per sortir al contraatac aprofitant els espais.

Els visitants van ser capaços de retallar distàncies en el marcador al 58 de partit. Quedava molt per davant i la Grama no volia ensurts, van buscar la sentència i en la jugada següent Angel va provocar un penal que va ser transformat per Litri de panenka. A falta de vuit minuts per al final de nou l’Espluguenc aconseguia acostar-se al marcador, el 3-2 arribava de falta directa.

La FE Grama lluny de posar-se nerviosa va continuar atacant i finalment van sentenciar amb gols de Martí i Berrocal.

juvA080117

El Juvenil A sumó una valiosa victoria por 5-2 ante el FA Espluguenc.

Buenos primeros 45 minutos de los colomenses que salieron con la intención de adelantarse en el marcador lo antes posible. Ángel haría el 1-0 tras un error de defensa y portero del Espluguenc que lo dejaría totalmente solo para empujar el balón dentro de la portería. La Fundació controló en todo momento el juego y prácticamente no concedió ninguna opción de peligro al equipo visitante.

Fruto de la insistencia y de generar peligro llegaría el segundo gol, obra de Kenneth tras un pase de Litri que dejaría al delantero con un mano a mano frente al portero. En la segunda mitad el Espluguenc decidió arriesgar más así que la Grama por salir al contragolpe aprovechando los espacios.

Los visitantes fueron capaces de recortar distancias en el marcador en el 58 de partido. Quedaba mucho por delante y la Grama no quería sustos, buscaron la sentencia y en la jugada siguiente Angel provocó un penalti que fue transformado por Litri de panenka. A falta de ocho minutos para el final de nuevo el Espluguenc conseguía acercarse en el marcador, el 3-2 llegaba de falta directa.

La FE Grama lejos de ponerse nerviosa continúo atacando y finalmente sentenciaron con goles de Martí y Berrocal.