Maneta del Cadet B al Catalonia

05/11/2017

El Cadet B va golejar 5-1 a la UB Catalonia en un bon partit dels locals.

Partit sense complicacions per a la Fundació que va tenir sempre el control, sense fer un gran joc va acabar la primera part amb 2-0 amb gols d’Izan i Andrey. A la segona part va seguir present la mateixa tònica, domini de la Grama que acabaria marcant tres gols més per mediació de Andrey, Izan i Bhupinder. El gol de l’Catalonia passaria a ser anecdòtic.

[divider]

El Cadete B goleó 5-1 a la UB Catalonia en un buen partido de los locales.

Partido sin complicaciones para la Fundació que tuvo siempre el control, sin hacer un gran juego acabó la primera parte con 2-0 con goles de Izan y Andrey. En la segunda parte siguió presente la misma tónica, dominio de la Grama que acabaría marcando tres goles mas por mediación de Andrey, Izan y Bhupinder. El gol del Catalonia pasaría a ser anécdotico.