Victòria còmode l’obtinguda per l’Infantil «C» per 5-0 davant del Sitrells, amb el valor afegit que els visitants estan com a quarts classificats a la taula.

Amb aquest resultat dóna la sensació que el partit va ser fàcil per als de Santa Coloma,  però el cert és que en els primers minuts de joc va costar arrencar J a amb el partit més avançat, amb els locals ben situats en el terreny de joc i amb la precisió adequada entre línies, la cosa va variar notablement i van començar a arribar els gols.

Pasats aquests primers minuts als quals hem fet al·lusió abans, cal dir que els nois de l»infantil «C» van actuar amb serietat, combinant bé i finalitzant les jugades amb intenció de cara al marc contrari.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

[divider]

Victoria holgada la obtenida por el  infantil “C” por 5-0 frente al Sitrells, con el valor añadido de que los visitantes están como cuartos clasificados en la tabla. Con ese resultado da la sensación de que el partido fue fácil para los de Santa Coloma, pero lo cierto es que en los primeros minutos de juego  costó arrancar .Ya con el partido mas avanzado, con los locales mejor situados en el terreno de juego y con la precisión adecuada entre líneas, la cosa varió notablemente y empezaron a llegar los goles. .Pasados esos primeros minutos a los que hemos hecho alusión antes, hay que decir que en los infantiles “C” actuaron con seriedad, combinando bien y finalizando las jugadas con intención de cara al marco contrario.

Por admin