Mal partit i empat de l’Infantil A

Partit fluix de l’Infantil A que va empatar 2-2 davant el CF Santa Eulàlia.

Mal inici de la Grama que va sortir al camp molt confiada de ser superior al seu rival i ho van pagar car. Als 2 minuts una fallada defensiva i del porter va servir perquè el Santa Eulàlia s’avançarà al marcador. Just després Kevin després d’un rebuig empataria el xoc.

Als 5 minuts un altre error enrere condemnava a la Grama a anar-se’n al descans 2-1 després d’una mala primera meitat. Novament la Fundació va anar a remolc i va anar a pel partit amb defensa de 3. Adri després d’un un contra un va empatar per als colomencs.

Tot i el mal partit la Grama va poder en diverses ocasions endur-se la victòria.

Partido flojo del Infantil A que empató 2-2 ante el CF Santa Eulàlia.

Mal inicio de la Grama que salió al campo muy confiada de ser superior a su rival y lo pagaron caro. A los 2 minutos un fallo defensivo y del portero sirvió para que el Santa Eulàlia se adelantará en el marcador. Justo después Kevin tras un rechace empataría el choque.

A los 5 minutos otro fallo atrás condenaba a la Grama a irse al descanso 2-1 tras una mala primera mitad. Nuevamente la Fundació fue a remolque y se fue a por el partido con defensa de 3. Adri tras un uno contra uno empató para los colomenses.

Pese al mal partido la Grama pudo en varias ocasiones llevarse la victoria.