L’Infantil Preferent de la FEGrama voldrà repetir la important victòria davant la Damm per 2 a 1 de la jornada passada on els jugadors de la Fundació Grama dirigits per Rubén Blanco encara que no lo van tenir gens fàcil van haver-hi de remuntar un gol en contra a la mitja hora de partit al Nou Municipal de Santa Coloma.

Amb aquest triomf són tres consecutius les del Infantil A FEGrama desprès de la d’enfront L’Hospitalet per 2-4 a la jornada anterior i davant el Jàbac Terrassa per 2-0.

Aquests tres punts fan que l’equip de Santa Coloma sumi 27 punts i es consolidi a la novena posició i retalli als seus dos immediats a la classificació: a un punt de la Jàbac i Terrassa, que ha empatat a casa enfront el Sabadell 2-2, la mateixa mínima distància a la Unificación Llefià que ha caigut a casa del Mercantil per la mínima.

A la jornada 24 d’aquest grup 4 de Preferent Infantil, amb 27 punts l’equip de la FEG anirà al Municipal Santa Eulàlia de L’Hospitalet, catorzè classificat amb 20 punts, el diumenge 13 d’abril a les 10:00 hores.

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473300&CodGrupo=18492148&CodTemporada=9&CodJornada=10″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18492148&codcompeticion=18473300″ target=»blank» ]Classificació[/button]

El Infantil Preferente de la FEGrama querrá repetir la importante victoria ante la Damm por 2 a 1 de la jornada pasada donde los jugadores de la Fundación Grama dirigidos por Rubén Blanco aunque no lo tuvieron nada fácil hubo que remontar un gol en contra a la media hora de partido en el Nou Municipal de Santa Coloma .

Con este triunfo son tres consecutivos las del Infantil A FEGRAM después de la de enfrente Hospitalet por 2-4 en la jornada anterior y ante el Jàbac Terrassa por 2-0 .

Estos tres puntos hacen que el equipo de Santa Coloma sume 27 puntos y se consolide en la novena posición y recorte a sus dos inmediatos en la clasificación: a un punto de la Jàbac y Terrassa , que empató en casa frente al Sabadell 2 – 2 , la misma mínima distancia a la Unificación Llefià que ha caído en casa del Mercantil por la mínima .

En la jornada 24 de este grupo 4 de Preferente Infantil , con 27 puntos el equipo de la FEG irá al Municipal Santa Eulalia de L’Hospitalet , decimocuarto clasificado con 20 puntos , el domingo 13 de abril a las 10:00 horas .

Visca l’Esperit Grama!!!

Por admin