L’Infantil Preferent de la FEGrama aconsegueix una important victòria davant la Damm per 2 a 1.

Els jugadors de la Fundació Grama dirigits per Rubén Blanco no lo van tenir gens fàcil doncs van haver de remuntar un gol en contra a la mitja hora de partit al Nou Municipal de Santa Coloma.

Però la empenta dels locals va fer que Daniel Chavarría empatès passat el minut 40 de partit de la primera part. Amb aquesta igualada s’anaven tots dos contrincants al descans. A la reanudació i desprès d’un partit molt igualat, Israel Puerto transformaria un penal a vint minuts del final que donaria els tres punts.

Amb aquest triomf són tres consecutius les del Infantil A FEGrama desprès de la d’enfront L’Hospitalet per 2-4 a la jornada passada i davant el Jàbac Terrassa per 2-0.

Aquests tres punts fan que l’equip de Santa Coloma sumi 27 punts i es consolidi a la novena posició i retalli als seus dos immediats a la classificació: a un punt de la Jàbac i Terrassa, que ha empatat a casa enfront el Sabadell 2-2, la mateixa mínima distància a la Unificación Llefià que ha caigut a casa del Mercantil per la mínima.

A la jornada 24 d’aquest grup 4 de Preferent Infantil, amb 27 punts l’equip de la FEG anirà al Municipal Santa Eulàlia de L’Hospitalet, catorzè classificat amb 20 punts, el diumenge 13 d’abril a les 10:00 hores.

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473300&CodGrupo=18492148&CodTemporada=9&CodJornada=10″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18492148&codcompeticion=18473300″ target=»blank» ]Classificació[/button]

El Infantil Preferente de la FEGRAM consiguen una importante victoria ante la Damm por 2 a 1.

Los jugadores de la Fundación Grama dirigidos por Rubén Blanco no lo tuvieron nada fácil pues tuvieron que remontar un gol en contra a la media hora de partido en el Nou Municipal de Santa Coloma .

Pero la empuje de los locales hizo que Daniel Chavarría empates pasado el minuto 40 de partido de la primera parte . Con esta igualada iban ambos contrincantes al descanso. En la reanudación y después de un partido muy igualado , Israel Puerto transformaría un penalti a veinte minutos del final que daría los tres puntos .

Con este triunfo son tres consecutivos las del Infantil A FEGrama después de la de enfrente Hospitalet por 2-4 en la jornada pasada y ante el Jàbac Terrassa por 2-0 .

Estos tres puntos hacen que el equipo de Santa Coloma sume 27 puntos y se consolide en la novena posición y recorte a sus dos inmediatos en la clasificación: a un punto de la Jàbac y Terrassa , que empató en casa frente al Sabadell 2 – 2 , la misma mínima distancia a la Unificación Llefià que ha caído en casa del Mercantil por la mínima .

En la jornada 24 de este grupo 4 de Preferente Infantil , con 27 puntos el equipo de la FEG irá al Municipal Santa Eulalia de L’Hospitalet , decimocuarto clasificado con 20 puntos , el domingo 13 de abril a las 10:00 horas .

Visca l’Esperit Grama!!!

Por admin