L’Infantil Preferent de la FEGrama voldrà recuperar el sabor de la victòria desprès de la derrota davant el Sabadell desprès de Setmana Santa.

Els jugadors de la Fundació Grama dirigits per Rubén Blanco tot i així segueixen a la desena posició a la classificació on aquesta derrota, la segona seguida, trenca una ratxa de tres victòries consecutives.

L’equip de Santa Coloma suma 27 punts i és a la desena posició per la victòria de la Unió Jàbac i Terrassa davant el Badalona, rival directe a un posició i un punt per baix, per un resultat de 1 a 0.

Però, el conjunt de la Fundació Grama te cinc partits per aprofitar abans que acabi la lliga.

A la jornada 26 d’aquest grup 4 de Preferent Infantil, amb 27 punts l’equip de la FEG anirà al Municipal Marianao per enfrontarse al líder, Marianao Poblet, primer classificat amb 63 punts, el diumenge 4 de maig a les 12:30 hores.

Infantil_A_presentacio_2013_FUNDACIOGRAMA036

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473300&CodGrupo=18492148&CodTemporada=9&CodJornada=10″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18492148&codcompeticion=18473300″ target=»blank» ]Classificació[/button]

El Infantil Preferente de la FEGrama querrá recuperar el sabor de la victoria después de la derrota ante el Sabadell después de Semana Santa.

Los jugadores de la Fundación Grama dirigidos por Rubén Blanco aún así siguen a la décima posición en la clasificación donde esta derrota, la segunda seguida, rompe una racha de tres victorias consecutivas.

El equipo de Santa Coloma suma 27 puntos y está en la décima posición por la victoria de la Unión Jàbac y Terrassa ante el Badalona, rival directo en un posición y un punto por debajo, por un resultado de 1 a 0.

Pero, el conjunto de la Fundación Grama tiene cinco partidos para aprovechar antes de que termine la liga.

En la jornada 26 de este grupo 4 de Preferente Infantil, con 27 puntos el equipo de la FEG irá al Municipal Marianao para enfrentarse al líder, Marianao Poblet, primer clasificado con 63 puntos, el domingo 4 de mayo a las 12:30 horas.

Visca l’Esperit Grama!!!

Por admin