Primer partit de l’Infantil E i derrota per 2-5 davant l’EE Guineueta B al Municipal de Les Oliveres.

Partit en el qual des de l’inici dels colomencs van sortir una mica adormits, els va costar molt entrar en el joc i això va provocar que el rival s’avançarà al marcador. El conjunt visitant es va aprofitar de la situació per dominar i posar-se 0-3. Abans de finalitzar la primera part la Grama va aconseguir marcar un gol que els va donar esperances i força.

Després del descans la Fundació va saltar més fort i tenint les coses més clares. Desgraciadament un error els va costar encaixar un altre gol (1-4). Tot i així van seguir lluitant i van tornar a retallar distàncies en el marcador. Finalment, el rival va aconseguir marcar un últim gol.

Dolors: «Això acaba de començar i encara hi ha molt per fer. Per ser el primer partit ha anat força bé i la segona part ha estat molt bona, ens faltava jugar amb més fluïdesa.»

[divider]

Primer partido del Infantil E y derrota por 2-5 ante la EE Guineueta B en el Municipal de Les Oliveres.

Partido en el cual desde el inicio los colomenses salieron un poco dormidos, les costó mucho entrar en el juego y eso provocó que el rival se adelantará en el marcador. El conjunto visitante se aprovechó de la situación para dominar y ponerse 0-3. Antes de finalizar la primera parte la Grama consiguió marcar un gol que les dio esperanzas y fuerza.

Tras el descanso la Fundació saltó más fuerte y teniendo las cosas más claras. Desgraciadamente un error les costó encajar otro gol (1-4). Aún así siguieron luchando y volvieron a recortar distancias en el marcador. Finalmente, el rival consiguió marcar un último gol.

Dolors: «Esto acaba de empezar y aún hay mucho por hacer. Para ser el primer partido ha ido bastante bien y la segunda parte ha sido muy buena, nos faltaba jugar con más fluidez.»

Por admin