L’Infantil D va plantar cara al tercer classificat

A Les Oliveres l’Infantil D va caure 0-2 davant el CD Sant Gabriel D, tercers de la lliga. La Fundació va arribar a fallar fins a un penal.

Els jugadors de la Grama van estar molt motivats, i els seus entrenadors havien plantejat perfectament el partit tal com es va poder veure en arribar a la mitja part amb 0-0. Malauradament la qualitat del rival es va mostrar en la segona meitat amb dos gols, tot i això els colomencs no es van enfonsar i van seguir jugant a bon nivell acumulant moltes ocasions de gol i amb la possessió.

Infantil D 1516

En Les Oliveres el Infantil D cayó 0-2 ante el CD Sant Gabriel D, terceros de la liga. La Fundació llegó a fallar hasta un penalti.

Los jugadores de la Grama estuvieron muy motivados, y sus entrenadores habían planteado perfectamente el partido tal como se pudo ver al llegar a la media parte con 0-0. Desgraciadamente la calidad del rival se mostró en la segunda mitad con dos goles, pese a eso los colomenses no se vinieron abajo y siguieron jugando a buen nivel acumulando muchas ocasiones de gol y con la posesión.