L’Infantil D FEGrama goleja al Municipal Menorca del Sagrerenc per 0-6

L’Infantil D FEGrama puja del cinquè al tercer lloc després del triomf contundent davant un rival directe com el Sagrerenc per 0-6.

L’equip de Santa Coloma dirigit per José Luis Ceballos del grup 22 de Segona Divisió es col·loca a dalt en la classificació amb una jornada menys i amb una baixa important com la de Daniel Gamero «Chin-Chan» a qui desitgem una ràpida recuperació en la seva lesió de ràdio del braç dret.

L’Infantil D FEGrama va començar amb avantatge després dels gols de Sergio Martínez amb un triplet consecutiu. Després Ayoub El Jabri va posar el 0-4. Iker Altamirano i Iván Miralles van deixar el definitiu marcador de 0-6.

A la jornada 6, els de Santa Coloma rebran el Trinitat Vella, novè amb quatre punts i una jornada menys, el diumenge 9 de novembre des de les 15:50 hores.

El Infantil D FEGrama sube del quinto al tercer puesto tras el triunfo contundente ante un rival directo como el Sagrerenc por 0-6.

El equipo de Santa Coloma dirigido por José Luis Ceballos del grupo 22 de Segunda División se coloca arriba en la clasificación con una jornada menos y con una baja importante como la de Daniel Gamero «Chin-Chan» a quien deseamos una pronta recuperación en su lesión de radio del brazo derecho.

El Infantil D FEGrama comenzó con ventaja tras los goles de Sergio Martínez con un triplete consecutivo. Luego Ayoub El Jabri puso el 0-4. Iker Altamirano e Iván Miralles dejaron el definitivo marcador de 0-6.

En la jornada 6, los de Santa Coloma recibirán al Trinitat Vella, noveno con cuatro puntos y una jornada menos, el domingo 9 de noviembre desde las 15:50 horas.

 

Alé Grama!!!

 

Resultats Classificació