L’equip de Víctor Salas i Juan D.Sánchez va fer un partit molt seriós diumenge al Municipal Sant Vicenç de Montalt.

L’Infantil C va estar molt bé des del xiulet inicial aconseguint al minut 4 avançar-se al marcador, Ángel va fer pressió al porter local i aconseguia el 0-1. El control era total per als colomencs que no deixaven crear perill al CF Santvicentí; i en el minut 26 després d’una bona jugada col·lectiva Pau feia al 0-2, així s’arribava al descans.

A la segona meitat els locals van saltar forts al terreny de joc arribant a tenir un penal a favor que en Toni Reche aconseguia aturar per mantenir l’equip amb dos gols d’avantatge. Després d’això la Grama va seguir controlant el partit i finalment Javi aconseguiria ampliar l’avantatge per tancar el marcador amb un 0-3.

infC070116

El equipo de Víctor Salas y Juan D.Sánchez hizo un partido muy serio el domingo en el Municipal Sant Vicenç de Montalt.

El Infantil C estuvo muy bien desde el pitido inicial consiguiendo en el minuto 4 adelantarse en el marcador, Ángel tras presionar al portero local lograba el 0-1. El control era total para los colomenses que no dejaban crear peligro al CF Santvicentí; y en el minuto 26 tras una buena jugada colectiva Pau hacía el 0-2, así se llegaba al descanso.

En la segunda mitad los locales saltaron fuertes al terreno de juego llegando a tener un penalti a favor que Toni Reche conseguía detener para mantener al equipo con dos goles de ventaja. Tras eso la Grama siguió controlando el partido y finalmente Javi conseguiría ampliar la ventaja para cerrar el marcador con un 0-3.

Por admin