Bon partit de l’Infantil C a Montigalà contra el CF Badalona C al que van guanyar 1-5.

Superioritat de principi a fi dels colomencs amb fases de bon joc i sobretot amb més encert de cara a gol. A la mitja part van marxar amb 0-2 gràcies als gols de Adri i Ainar. I a la segona part tot va començar igual, i amb un inici espectacular doncs van arribar dos gols més en els primers vuit minuts per part novament de Ainar i Javi.

Només un penal faria que es rebaixés l’avantatge però un minut després Pau després d’un robatori i una vaselina perfecta posava el 1-5 final. Una vegada més van demostrar que li van els partits compromesos i que competeixen al màxim.

Infantil C 1516

Buen partido del Infantil C en Montigalà contra el CF Badalona C al que ganaron 1-5.

Superioridad de principio a fin de los colomenses con fases de buen juego y sobre todo con más acierto de cara a gol. A la media parte se marcharon con 0-2 gracias a los goles de Adri y Ainar. Y en la segunda parte todo empezó igual, y con un inicio espectacular pues llegaron dos goles más en los primeros ocho minutos por parte nuevamente de Ainar y Javi.

Sólo un penalti haría que se rebajase la ventaja pero un minuto después Pau después de un robo y una vaselina perfecta ponía el 1-5 final. Una vez más demostraron que le van los partidos comprometidos y que compiten al máximo.

Por admin