L’Infantil C va caure a Masnou

L’Infantill C va ser superat al Municipal d’Esports de Masnou per 4-0 davant el CD Masnou. Un partit dels que fan créixer els futbolistes, però jugar contra jugadors un any més gran de vegades és un handicap i en aquesta ocasió ho va ser.

Res van poder fer els colomencs davant un equip amb molt bons jugadors i molt forts físicament. Dos gols a la primera meitat pràcticament en dos xuts era el botí que es portaven els rivals al descans. A la represa la tònica era la mateixa, molt migcampisme i poques arribades a les àrees, l’efectivitat dels locals va tenir premi amb dos gols més.

Infantil C 1516

El Infantill C fue superado en el Municipal d’Esports de Masnou por 4-0 ante el CD Masnou. Un partido de los que hacen crecer a los futbolistas, pero jugar contra jugadores un año mayor a veces es un handicap y en esta ocasión lo fue.

Nada pudieron hacer los colomenses ante un equipo con muy buenos jugadores y muy fuertes físicamente. Dos goles en la primera mitad prácticamente en dos disparos era el botín que se llevaban los rivales al descanso. En la reanudación la tónica era la misma, mucho centrocampismo y pocas llegadas a las áreas, la efectividad de los locales tuvo premio con dos goles más.