infantilB110115L’Infantil B FEGrama del primer entrenador José Jiménez i del seu segon, Albert Del Campo, a més del delegat, Miki González, van estrenar el nou any amb una derrota a casa per 2-3 davant el líder invicte CF Santvicentí. Els colomencs buscaran trencar la ratxa negativa de tres jornades seguides sense conèixer la victòria.

A la jornada 13 el conjunt de la Fundació Esportiva Grama jugarà contra la Fundación Privada Hermes “B”, sisè classificat, el diumenge des de les 10:15 hores al Municipal de Montgat. L’equip rival acumula sis partits seguits sense perdre (3 victòries i 3 derrotes).

IMG_6304
Foto: Jordi Lozano

A la jornada 11, el conjunt de la Fundació Esportiva Grama va baixar al segon lloc de la taula després de la derrota del cap de setmana passat. Ara l’Infantil C FEGrama de l’entrenador Dani Rosa i el seu segon, Dídac Pavón, porten set victòries consecutives i 10 de 12 .

A la jornada 13, el conjunt de la FEGrama rebrà el CF Santa Eulalia, desè classificat que ve amb després d’acumular dos partits seguits sense perdre. Partit al Nou Municipal el dissabte 17 gener 2015 des de les 13:30 hores.

INFANTIL DFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Després de la espectacular victòria per 1-8 al camp del Zona Franca l’equip torna a jugar a casa.

L’Infantil “D” dirigit per José Luis Ceballos del grup 22 de Segona Divisió per a la jornada 13 del dissabte 10 gener 2015 des de les 15:45 hores al Nou Municipal partit davant l’Escola Futbol Ángel Pedraza, vuitè amb dues victòries consecutives.

Por admin