L’Infantil C FEGrama jugarà dissabte al Nou Municipal davant la Fundació Esportiva Hospitalet, dotze

L’Infantil C FEGrama l’entrenador Dani Rosa i el seu segon, Dídac Pavón, els arriba la primera derrota a casa del Stoitchkov per 6-2.

No va poder ser i es va frenar la ratxa dels de Santa Coloma del segon triomf que portaven fins ara consecutiu davant la Penya Barcelonista Collblanc Sants per un clar 3-1 i del debut.

Els gols van arribar de Rubén Jiménez per empatar a 1-1. Després el gol d’Edison Arias seria per retallar distàncies (3-2) ia partir d’aquí el segon classificat va marxar en el marcador fins el definitiu 6-2.

La jornada 4 portarà als de Santa Coloma, sisens amb sis punts, a disputar al Nou Municipal davant la Fundació Esportiva Hospitalet, dotzè amb tres punts, el dissabte 25 d’octubre des de les 12:30 hores.

L'Infantil C FEGrama perd el seu primer partit a casa del Stoitchkov per 6-2. fundacio grama santa coloma

L’Infantil C FEGrama perd el seu primer partit a casa del Stoitchkov per 6-2. fundacio grama santa coloma

El Infantil C FEGrama del entrenador Dani Rosa y su segundo, Didac Pavón, les llega la primera derrota en casa del Stoitchkov por 6-2.

No pudo ser y se frenó la racha de los de Santa Coloma del segundo triunfo que llevaban hasta ahora consecutivo ante la Penya Barcelonista Collblanc Sants por un claro 3-1 y del debut.

Los goles llegaron de Rubén Jiménez para empatar a 1-1. Luego el gol de Edison Arias sería para recortar distancias (3-2) y a partir de ahí el segundo clasificado se marchó en el marcador hasta el definitivo 6-2.

La jornada 4 llevará a los de Santa Coloma, sextos con seis puntos, a disputar en el Nou Municipal ante la Fundació Esportiva Hospitalet, doceava con tres puntos, el sábado 25 de octubre desde las 12:30 horas.

Alé Grama!!!

Resultats Classificació